• Klauzula informacyjna- pracownicy

        •  

          Zgodnie z zapisami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679  z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych - Dz. Urz. UE L 119
          z 04.05.2016), zwanego RODO informuje się, iż:

          1. Administratorem zbieranych i przetwarzanych danych osobowych  jest:

           

           Zespól Szkolno – Przedszkolny w Balicach,

          z siedzibą: 32-083 Balice, ul. Szkolna 66,  telefon: 12 285 60 25. 

           

          1. Na mocy art. 37 ust. 1 lit. a RODO Administrator powołał Inspektora Ochrony Danych (IOD), który w jego imieniu nadzoruje sferę przetwarzania danych osobowych. Z IOD  można kontaktować się pod adresem mailowym nedzaodo@interia.pl.
          2. Celem przetwarzania jest zatrudnianie, pomoc socjalna, bezpieczeństwo i organizacja pracy, kształcenie, organizacja wyjazdów służbowych:

                      - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. c ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych

          z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

          - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a, jako zgody na publikację wizerunku;

          - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f jako niezbędne do realizacji celów wynikających
          z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora.

          1. Pani/Pana dane osobowe mogą być udostępnione innym uprawnionym podmiotom, na podstawie przepisów prawa, a także na rzecz podmiotów, z którymi administrator zawarł umowę powierzenia przetwarzania danych w związku z realizacją usług na rzecz administratora.
          2. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
          3. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą  przez okres wynikający z przepisów prawa.
          4. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Urzędu Ochrony Danych Osobowych.;
          5. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych w zakresie wymaganym przez przepisy prawa jest obowiązkowe, a  w pozostałym zakresie dobrowolne.
          6. Nie będzie Pani/Pan podlegać decyzjom podejmowanym w sposób zautomatyzowany (bez udziału człowieka). Pani/Pana dane osobowe nie będą również wykorzystywane do profilowania.
          7. Administrator nie zamierza przekazywać Pani/Pana danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej;

           

           

    • Kontakty

      • Zespół Szkolno-Przedszkolny w Balicach
      • sp_balice@op.pl
      • sp_balice@op.pl
      • (+12) 285-60-25
      • ul. Szkolna 66 32-083 Balice
  • Galeria zdjęć

    • Leśna ścieżka edukacyjna
    • rowerem w świat
    • Turniej szachowy w Zabierzowie
    • Wycieczka pięciodniowa  uczniów klasy VI-10.06-14.06.2019 r.
    • "W zdrowym ciele - zdrowy duch"- 3 czerwca 2019 r.
    • Nasze zęby- ważna sprawa
    • Zachwycający spektakl
    • Uroczysta Gala Finałowa w Krakowskiej Akademii im. A.F. Modrzewskiego
    • Koło fotograficzne- Odsłona VI „Wiosna, wiosna, wiosna ach to TY!!!”
    • Wycieczka koła fotograficznego „Mgnienie oka” do Krakowskiego Ogrodu Zoologicznego
    • Bo nie ma ludzi doskonałych na niedoskonałym świecie…
    • Obchody 228 Rocznicy Konstytucji 3 Maja
  • Nasze media społecznościowe